Polly the Cat

Polly és Szilveszter kalandjai a Tiktokon. Napi rendszerességű vidám macskás videók.  Megjelenési lehetőséget elsősorban állateledel- és felszerelésekkel foglalkozó vállalkozásoknak ajánljuk, de más megkeresést is szívesen fogadunk!

  • Követők száma: 288
  • Like-ok száma: 7557

Hirdetési lehetőségek

Több fajta megjelenési lehetőséget biztosítunk partnereink számára. Okos termékekkel kapcsolatos PR cikket a Whitepress.hu-n keresztül is fogadunk, és az AndroidPortal-on publikáljuk: https://netstarmedia.hu/2022/08/22/az-androidportal-a-whitepress-com-partnere-lett/

Termék ajánló / termék teszt, megjelenés megegyezés szerint Teszt termék / készülék biztosítása
Okos termékek tesztelése, cikk az AndroidPortal.hu-n 45.000 Ft,- / cikk / Teszt készülék biztosítása

Áraink nettó árak, 0% áfával. A feltüntetett árak 2023.12.31-ig érvényesek! EUR/HUF árfolyam: 1 EUR = 380 HUF

Amennyiben a PR cikk megrendelésre kerül, de megrendelő által nem kerül teljesítésre, a kialkudott publikációs díj fele, de min. 45.000 Ft díj fizetendő!

AndroidPortál

A 2009-ben indult androidportal.hu Magyarország egyik legnagyobb Android operációs rendszerrel foglalkozó tematikus blogja, közel 40.000 felhasználóval rendelkező Android közösség Magyarországon. Az oldal híreken, készülékteszteken, alkalmazásteszteken és kitekintő jellegű elemzéseken keresztül teljeskörű információforrás az Android ökoszisztéma iránt érdeklődőknek. Az androidportal.hu saját Android alkalmazással rendelkezik.

Az oldalt a 2011-es Goldenblog zsűrije “IT blogok” kategóriában a legjobbnak választotta.

Az androidportal.hu felületén többféle hirdetési lehetőséget nyújtunk.

“AndroidPortál” bővebben

DPFotó.hu

A DP Fotónál azt valljuk, az élet legjobb pillanatai a legváratlanabb pillanatokban történnek. Mi pedig ezeket a pillanatokat szeretjük megörökíteni. Éppen ezért tőlünk ne is várj műtermi beállított fotókat, mert ebben nem tudunk Neked segíteni. Viszont ha esemény, koncert és fesztivál fotózást keresel, jó helyen jársz. Akkreditált MÚOSZ tagként sajtó és hivatalos események fotózását is vállaljuk.

#fesztiválfotó #eseményfotó #hírfotó #koncertfotó

18+ felületeink

Nem árulunk zsákbamacskát, felnőtt tartalmat szolgáltató felületettel is rendelkezünk a Sharesome.com rendszerén. Több mint 400 aktív feliratkozóval rendelkezünk, több tízezres elérést produkálva havonta, profilunk a Sharesome rendszerében a top 1% között szerepel. Elsősorban szexshopoknak, felnőtteknek szóló tartalmakat készítőknek ajánljuk

“18+ felületeink” bővebben