Appleblog – Almalé és Kungfu

Lee, mint Kungfu. Kungfu, mint Almalé. Almalé, mint Appleblog.

Az Appleblog Magyarország egyik legmeghatározóbb és legnagyobb Apple-hírblogja. Töretlen lelkesedéssel és megrázó őszinteséggel szerkeszti 2008 óta Magyarósi Csaba újságíró, blogger, műsorvezető és Szűcs Ádám újságíró, blogger, hipochonder.

Az Appleblog őszintén ír a szerethető termékekről, szolgáltatásokról, hírekről, de kritikus akkor, amikor kritikusnak kell lenni. A Microsoft egyik hazai vezetője néhány éve a következőképp fogalmazott: “bár a mi márkánknak lenne ilyen blogja”.

De nincs.

Ez az egyetlen hazai Apple tematikájú blog, ami elég érdekes volt ahhoz, hogy megtámadja az ANYACÉG. 2014-ben a logó jogosulatlan használatára hivatkozva egy New York-i ügyvéddel töröltették a Facebook-oldalunkat, Phillel azóta is levelezünk a visszaállítás lehetőségéről. De tökre nem haragszunk Phil, tényleg, csak a munkádat végezted. Meg amúgy sem csüggedünk az ilyen akciók miatt, mert ahogy Wozniak Bandi (alias Szőke András) mondta, egy őszinte hangot nem lehet megállítani.

És: mi vagyunk az egyetlen független nagy blog, ahol nem alkalmazottak, hanem az alapítók írják a cikkeket. Nálunk nem munka reggel 7-kor felkelni híreket vadászni nektek, hanem hobbi. Nekünk ez életforma. Nekünk ez jó.

A multibrandiség csúcsa tehát ezentúl a megújult Appleblog – feat. Almalé és Kungfu, Bruce Leevel, Wozniak Bandival, Csaba-videókkal és olyan tartalommal, amilyet nem kaptok meg máshol, mert mi csak itt vagyunk és nem vagyunk máshol.

2024-ben az Appleblog 3 év szünet után újraindul. Új csapattal, de Ádám és Csaba támogatásával.

Appleblog feat. Almalé és Kungfu

https://www.facebook.com/almaleeskungfu

Látogatottsági adatok

A látogatottsági adatok frissítése folyamatban.

Az Appleblogot az X (Twitter platformon) 7300-an, míg Facebookon 4500-an követik aktívan.

Hirdetési lehetőségek

Több fajta megjelenési lehetőséget biztosítunk partnereink számára.

Rovat szponzoráció 140.000 Ft,- / rovat / hónap
Banner megjelenés – HEADER FULL SIZE 100.000 Ft,- / hét
Banner megjelenés – SIDEBAR 300×600 50.000 Ft,- / hét
PR cikk (megrendelőtől) 55.000 Ft,- / cikk
Teszt cikk (pl. készülék teszt, teszt készülék biztosításával) Teszt készülék biztosítása
Cikkeken belüli hirdetés Egyedi árazás
Alkalmazáson belüli link alapú hirdetés / ajánló 45.000 Ft,- / 3 nap

Áraink nettó árak, 0% áfával. A feltüntetett árak 2024.07.01-ig érvényesek! EUR/HUF árfolyam: 1 EUR = 380 HUF

Amennyiben a PR cikk megrendelésre kerül, de megrendelő által nem kerül teljesítésre, a kialkudott publikációs díj fele, de min. 55.000 Ft díj fizetendő!

Please note, if you ordered the article and we booked the place of publication for this period, according to our conditions, it is mandatory to pay half of the negotiated fee, but min. HUF 55,000 even if no publication is made in the end.

PR cikkeket az alábbi tematikákban fogadunk be: iOS /  mobil / okoseszközök / okosotthon / e-autók / szoftverek

Dear Advertiser,

If you want to advertise on topic iOS / mobile / tech / e-cars, you will find all the information you need on the following page: https://netstarmedia.hu/references/appleblog-almale-es-kungfu/

We ONLY accept articles on this topic, gambling, betting topics are strictly excluded!

Hirdetési lehetőségekkel kapcsolatban kérünk üzenj nekünk!

Polly the Cat

Polly és Szilveszter kalandjai a Tiktokon. Napi rendszerességű vidám macskás videók.  Megjelenési lehetőséget elsősorban állateledel- és felszerelésekkel foglalkozó vállalkozásoknak ajánljuk, de más megkeresést is szívesen fogadunk!

  • 388 Followers
  • 11.8K Likes

Hirdetési lehetőségek

Több fajta megjelenési lehetőséget biztosítunk partnereink számára. Okos termékekkel kapcsolatos PR cikket a Whitepress.hu-n keresztül is fogadunk, és az AndroidPortal-on publikáljuk: https://netstarmedia.hu/2022/08/22/az-androidportal-a-whitepress-com-partnere-lett/

Termék ajánló / termék teszt, megjelenés megegyezés szerint Teszt termék / készülék biztosítása
Okos termékek tesztelése, cikk az AndroidPortal.hu-n 45.000 Ft,- / cikk / Teszt készülék biztosítása

Áraink nettó árak, 0% áfával. A feltüntetett árak 2024.07.01-ig érvényesek! EUR/HUF árfolyam: 1 EUR = 380 HUF

Amennyiben a PR cikk megrendelésre kerül, de megrendelő által nem kerül teljesítésre, a kialkudott publikációs díj fele, de min. 45.000 Ft díj fizetendő!

AndroidPortál

A 2009-ben indult androidportal.hu Magyarország egyik legnagyobb Android operációs rendszerrel foglalkozó tematikus blogja, közel 40.000 felhasználóval rendelkező Android közösség Magyarországon. Az oldal híreken, készülékteszteken, alkalmazásteszteken és kitekintő jellegű elemzéseken keresztül teljeskörű információforrás az Android ökoszisztéma iránt érdeklődőknek. Az androidportal.hu saját Android alkalmazással rendelkezik.

Az oldalt a 2011-es Goldenblog zsűrije “IT blogok” kategóriában a legjobbnak választotta.

Az androidportal.hu felületén többféle hirdetési lehetőséget nyújtunk.

Márkák, akikkel már együtt dolgozunk:

“AndroidPortál” bővebben

DPFotó.hu

A DP Fotónál azt valljuk, az élet legjobb pillanatai a legváratlanabb pillanatokban történnek. Mi pedig ezeket a pillanatokat szeretjük megörökíteni. Éppen ezért tőlünk ne is várj műtermi beállított fotókat, mert ebben nem tudunk Neked segíteni. Viszont ha esemény, koncert és fesztivál fotózást keresel, jó helyen jársz. Akkreditált MÚOSZ tagként sajtó és hivatalos események fotózását is vállaljuk.

#fesztiválfotó #eseményfotó #hírfotó #koncertfotó